Verzenden en Retouren

Verzenden

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 3 werkdagen te bezorgen, mits het betreffende artikel op voorraad is. Wij werken met de bezorgdienst DHL.

Verzendkosten

Wij hanteren standaard € 10,00 verzendkosten. Boven de € 200,00 hanteren wij gratis verzenden.

Afhaalmogelijkheden

U kunt uw bestelling tijdens kantooruren (tussen 08:30 uur en 17:00 uur) ophalen in Etten-Leur bij Retroscent aan de Leerlooierstraat 10b.

Retouren

Beschadigde of defecte producten

Onze producten worden altijd onderworpen aan uitgebreide controle voordat ze worden verzonden. In het onwaarschijnlijke geval dat een product beschadigd of defect wordt geleverd zullen wij kosteloos een nieuw exemplaar opsturen of het geld binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. Om te kunnen bevestigen dat de producten daadwerkelijk beschadigd of defect zijn, vragen wij om fotografisch bewijs van het product en een foto van de pakbon.

Verkeerde product geleverd

In het geval dat wij per ongeluk een ander product leveren dan het product dat u besteld heeft zullen wij kosteloos een nieuw exemplaar opsturen of het geld binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. Om te kunnen bevestigen dat wij daadwerkelijk het verkeerde product hebben geleverd vragen wij om fotografisch bewijs van het product en een foto van de pakbon.

Wilt u een bestelling retourneren? Neem dan eerst contact met ons op via info@zintuigenwinkel.nl.

0